MANKENLİ FOTOĞRAF ÇEKİMİ

 

Mankenli fotoğraf çekimi, e ticaret ve katalog için her zaman en popüler fotoğraf türü olmuştur. Beyaz fonda çekilen yada konsept çekim fotoğrafçılığında takı, elbise veya herhangibi bir ürün olsun insan dokunuşu her zaman fotoğrafa çok şey katmıştır. Son zamanlarda bilindiği gibi manken kullanılmayan çekimlerde dahi hayalet manken olarak bilinen bir teknikle çekim yapılıyor. Yani insan faktörü olmasa bile insanın taklit edildiği mankenli fotoğraf çekimleri yapılmaya çalışılıyor.



Sizlerde insan dokunuşuna ihtiyaç duyulan bir mankenli fotoğraf çekimi düşünüyorsanız çalışmalarımızı incelemeden karar vermeyin. Profesyonel ekipman ve deneyimli bir ekip ile heyecan verici yaratıcı deneyimler tasarlıyoruz. Aktüel Ajans kendi kadrosunda yer alan yaş, cinsiyet, beden ve farklı etnik kökenlere sahip yerli ve yabancı manken kadrosu ile marka yüzünüz içinde hizmet vermektedir. Ve ayrıca mankenli çekim satış ve pazarlamanın en güzçlü silahlarından birisi olduğunuda unutmyın.

 

MANKENLİ ÜRÜN ÇEKİMİ FİYAT

Mankenli ürün çekimi fiyatı çekilen ürünün türüne ve kullanılacak mankenin fiziki özellikleri / tecrübesi gibi esaslara dayanmaktadır. Yani bir mücevher çekimi ile (parlak ürünler) beyaz fonda çekilen bir moda çekiminin fiyatı aynı olmuyor maalesef. Mankenli ürün çekimi fiyatları değişirken, model, styling, kuaför ve makyöz için fiyatlar ortalama aşağıda ki gibidir.
Manken Fiyatları: Web 1750 – Katalog 4000 TL
Saç Makyaj : 1000 TL ( tek manken için ) sonraki her manken için +250 TL
Styling : 1000 TL
Fiyatlar 8 saat için geçerlidir ve başlangıç fiyatlarıdır. Yani 1000 dolarlık modeller veya 500 dolarlaık makeup artislerde mevcuttur.

 

.

MANKENLİ ÇEKİM NASIL YAPILIR?

Mankenli çekim öncesi herşeyi kolaylaştırmak ve süreci hızlandırmak için markayı, ürünü ve rakipleri inceliyoruz. Markayı tanıdıktan sonra bir mood board hazırlıyoruz ve müşteridende aynı şekilde talep ediyoruz. İki mood boarda harmanlayarak markaya taekrar bir sunum yapıyoruz. Hazırlanan mood boardlara göre mankenleri müşteriy esunuyor ve seçim aşamasına yardımcı oluyoruz. Profesyonel fotoğrafçımız, saç makyaj ekibimiz, sat tasarımcıları ve stylinglerimiz markanıza değer katmak için heyecanla çalışmaktadır.

.

MANKENLİ ÜRÜN ÇEKİMİ AVANTAJLARI

1.      Mankenli ürün çekimi video imkanı sağlar: çekimler esnasında sadece ürün çekimi yapsanız kısada olsa bir backstage video çekmeniz çok zordur. Örneğin bir takı çekimi olduğunu düşünün, takıları manken üzürinde fotoğrafladıktan sonra, manken yüzükleri, kolyeleri takıp çıkartırken kısa kısa tanıtım videoları veya bir arka sahne video çekimi yapabilirsiniz.

2.      Çekilen ürünlerin boyutunu belli eder: Yine takı çekimi üzerinden örnek verecek olursak bir kolye beyaz zemin üzerinde çekildiğinde en ve boy ölçüsünün ne kadar olduğu anlaşılamaz, ama mankenli ürün çekimi olduğunda mankenin elinde ikin eli referans alarak ölçülerini anlaya bilirsiniz.

3.      Satın almaya teşvik eder: Ürünün bir insanın üzerinde nasıl durduğunu görmek, alıcılarında kendi üzerlerinde nasıl duracağını tahmin etmelerinde büyük rol oynar. Üstelik güzel bir kadının veya yakışıklı bir erkeğin insanlar üzerinde pazarlama etkiside göz ardı edilemeyecek seviyede.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar