BETÜL - GENÇ, GÜZEL VE İDDİALI

Genç tiktok fenomeni BETÜL Türkiye'deki yabancı modellerin sektörün tamamına hakim olmasına tepki göstererek '' modellik yapılmaz hale getiriliyor, oyuncu olmaya odaklanıyoruz '' dedi. 
 
BETÜL “Sektör Avrupalı modellerin elinde, bizlerin Avrupa’nın farklı yerlerinden gelen bu mankenlerden eksiğimiz yok, sadece geçmişten kaynaklanan imaj sorunu var. 
BETÜL '' Biz yeni nesil modeller olarak bu imajı yenileyip uluslararası model ajanslarla diyaloglarımızı kurup moda dünyasında yepyeni yüzler olarak var olacağımıza içten inanıyorum, yeter ki bizlere karşı moda dünyası ve markalar ön yargılı olmasın podyumları Türk modellere açsınlar ''
Güzel fenomen ''kendimi geliştirip kalıcı olmayı hedefliyorum,oyunculukta Kimseyi örnek almıyorum ''
Sevdiğim ve olmak istediğim bu iddialı sektörde kimseyi örnek almıyorum ve şimdiye kadar 'şunu örnek aldım' diyebileceğim birisi de yok. 
Diziye kıyasla sinema filmi daha kalıcı oluyor fakat dizi sizi daha büyük kitlelere taşıyor ,o yüzden iyi bir dizi projesi benim şuan için önceliğimdir 
 
Evet dizi sektörü genelde daha tutucu formatta çekiliyor fakat bu dizilerin içinde çok sivri uç karakterler de yer alıyor,bu yüzden her an farklı bir proje ile ekranlarda olabilim ben kendime güveniyorum iddialıyım.
 


 

 

 


 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar